Poezen

We hebben 3 Bengaalse Poezen die ingezet worden in ons fokprogramma.  Twee van de dames zijn door ons zelf gefokt en dus bij ons in huis geboren en opgegroeid.

Met de komst van Mangosteen April zijn wij aan een geheel nieuwe lijn begonnen qua fokken. April komt uit Rusland, we hebben haar uitgekozen vanwege haar grote rozetten.

Van April hebben wij 2 dochters aangehouden, allebei met grote rozetten, veel contrast en nog belangrijker, geweldige karakters.

 

Het zijn goed gesocialiseerde en vriendelijke dieren, die dol op aandacht zijn en die ook graag op schoot of naast ons komen liggen

Alle poezen wonen bij ons in huis. We zijn erg blij dat we Bengalen hebben die allemaal goed met elkaar overweg kunnen.

Al onze Bengalen zijn naast de verplichte testen op FelV en Fiv getest op HCM, PKD, PKdef, PRA en hebben een bloedgroepbepaling gehad.

Verder zijn ze getest op de erfelijke aandoeningen: GSD type IV, SMA, WNK4-Hypokalemia, Bijnier Hyperplasie, Dihydropyrimidinase Deficientie, Hyperlipoproteinaemie, Niemann Pick Syndroom C, Primary Hyperoxalurie, Gangliosidosis GM2 type II-1 en 2 en GM2A, Vitamine D deficiency, Hypothyroidism, Mucopolysaccharidosis I, VII en VI en Haemophilia B 1 en 2. 

Geen van onze Bengalen is drager van deze aandoeningen. Ze hebben alle bloedgroep A.

Een nadere uitleg hierover vindt u op onze pagina testen.

 

Mangosteen April

 

Mangosteen April is geboren in Rusland, ze is schitterend mooi getekend.

Ze heeft prachtige grote rozetten. 

 

 

 

 

 

 

aftan Hailey van Blyendael

Hailey is een dochter van Mangosteen April en dochter van Kelcy x onze kater Max. Het is een fantastisch mooi poesje met grote rozetten. 

Hailey is recentelijk gedekt door onze sneeuwbengaal Pacino.

In november verwachten wij de kittens

 

 

Abhijat kaylin van Blyendael

 

Kaylin is eveneens een dochter van Mangosteen April, haar moeder is Kelcy x kater Max. We hebben haar aangehouden uit het 2e nestje uit deze combinatie.