Gastenboek

 

Wij vragen u om een korte reactie in ons gastenboek te plaatsen betreffende het verblijf van uw kat of katten bij Kattenhotel van Blyendael. 

Alvast Bedankt!!

 

Cattery en Kattenhotel van Blyendael

Reactie plaatsen

Reacties

Helena van de Wetering
3 maanden geleden

Onze katten Jellie en Steffie hebben tijdens onze vakantie gelogeerd bij het Kattenhotel van Blyendael. Dit is ons zeer goed bevallen. De dames hadden samen een mooi ingericht verblijf met diverse plateaus en klimmogelijkheden. Ze hadden de mogelijkheid om overdag naar buiten te gaan om te genieten van het mooie weer. We werden regelmatig geïnformeerd over Jellie en Steffie, via berichtjes en fotootjes.
Ze komen zeker weer logeren in dit Kattenhotel als wij weer op vakantie gaan.

Nick
4 maanden geleden

Wij hebben onze katten Snip, Terry en Josephina voor een vakantie van 3 weken naar het Kattenhotel van Blyendael gebracht. We vonden dit best wel spannend. Het was de eerste keer dat onze katten uit logeren gingen. Maar het was een groot succes. Onze katten waren zeer tevreden en ontspannen. De eigenaresse heeft ze prima verzorgd. Ons op de hoogte gehouden en volgend jaar komen we zeker terug

Jurjen en Anneloes Woudenberg
9 maanden geleden

Onze katten Snowie en Loekie hebben een paar heerlijke weken gehad bij het Kattenhotel van Blyendael.
Ze zijn uitstekend verzorgd en hebben nog extra genoten van de buitenren.
Wat een luxe.
We hebben voor de komende zomervakantie direct weer een "kamer" geboekt in dit voortreffelijke kattenhotel.

Smithc77
2 jaar geleden

You made some really good points there. I checked on the internet for additional information about the issue and found most people will go along with your views on this site. aadakedeedddgkff

Renate en Derek
2 jaar geleden

Dit kattenhotel Van Blyendael verdient 5 sterren. Onze 3 katten hebben zich uit kunnen leven in de grote hokken, en omdat het een binnen- en buitenren heeft konden ze een eigen plekje zoeken als ze dat wilden. Met alle boomstammen, en klautermogelijkheden verveelden ze zich niet. En met de holletjes op hoge hoogte overal kunnen ze zich terug trekken. Een aanrader voor iedere kat.