Informatie Kattenhotel van blyendael in blijham

 

Vanuit het fokken met onze Bengaalse katten is bij ons het idee gerezen om een kattenhotel te beginnen. Omdat bengalen nog zeer dicht bij de Bengaalse tijgerkat staan en daarom niet zonder meer bij elkaar geplaatst kunnen worden hebben wij ervoor gekozen om voor de katten die bij ons komen logeren een eigen verblijf in te richten zodat ze niet hoeven te wennen aan voor hen (vreemde) katten. Het is toch al best wel moeilijk voor de katten om uit hun eigen omgeving geplaatst te worden omdat katten zeer territoriale dieren zijn. Sinds eind 2017 runnen wij ons Kattenhotel met veel plezier. 

 

De verblijven zijn opgedeeld in een eigen binnen- en buitenverblijf. Overdag kunnen de katten zowel in het binnenverblijf als in het buitenverblijf komen. Aan het eind van de avond gaan de luikjes dicht en blijven ze allemaal binnen.

Mocht u meerdere katten willen plaatsen dan kunnen deze natuurlijk bij elkaar blijven. We hebben verblijven voor 1 a 2 katten, maar er is ook een groter verblijf waar 3 a 4 katten in gehuisvest kunnen worden. Natuurlijk gaat het hier dan om meerdere katten van dezelfde eigenaar. We plaatsen geen vreemde katten bij elkaar.

Het is geen probleem om eigen mandjes of speeltjes mee te geven voor de kat tijdens de logeerpartij.

 

Ons kattenpension bevindt zich in het rustige dorpje Blijham in het oosten van de provincie Groningen. Het kattenpension is kleinschalig. We hebben er bewust voor gekozen om een kleinschalig kattenpension te runnen, zodat er veel persoonlijke aandacht per dier gegeven kan worden. We proberen het verblijf zo aangenaam mogelijk voor de kat te maken zodat u met een gerust gevoel op vakantie kunt gaan.

 

Standaard voeren wij brokjes van Royal Canin en Carocroc, allebeide hoogwaardig en smakelijk kattenvoer, dat katten doorgaans graag eten. Stelt u het op prijs dat uw kat gedurende het verblijf in ons kattenhotel zijn eigen voer blijft eten dan is dit vanzelfsprekend mogelijk. Neem dit dan zelf mee bij het brengen van uw kat.

 

Katten met diabetes kunnen we helaas niet opvangen. 

 

Halen en Brengen

 

Tijden van halen en brengen zijn:

 

10.00 uur 

13.00 uur

17.00 uur

 

Voor het verblijf in ons kattenhotel is de jaarlijkse inenting tegen katten- en niesziekte verplicht. Het bewijs van inenting moet bij het brengen van de kat afgegeven worden.

 

 

 

wij voeren Carocroc in ons kattenhotel
wij voeren royal canin in ons kattenhotel